Menu Sluiten

Kelderdichting


Kelderdichting

Vochtige kelders zijn een veelvoorkomend probleem in veel woningen. Dit kan leiden tot tal van problemen, waaronder structurele schade, schimmelvorming en het verlies van waardevolle opslagruimte. Kelderdichting is een essentiële stap om deze problemen te voorkomen en aan te pakken. Maar niet alle kelderdichtingsmethoden zijn gelijk gecreëerd.

In recente jaren is er een groeiende interesse in het gebruik van synthetisch rubber voor kelder- en terrasdichting vanwege zijn vele voordelen.

Orbi Chemicals heeft zich altijd gericht op het bieden van innovatieve oplossingen in de bouwchemie. Hun toewijding aan het vakgebied heeft ervoor gezorgd dat ze, mede onder impuls van hun dochteronderneming Cosmar, snel een goede reputatie hebben opgebouwd. Het is dan ook niet verrassend dat ze vooroplopen in de ontwikkeling en promotie van geavanceerde dichtingsproducten.

Een van de producten die onder de aandacht komt, is CELCOAT. CELCOAT is een rubberemulsie met elastische eigenschappen en vertegenwoordigt het neusje van de zalm als het gaat om waterdichtingsmiddelen voor kelders.

De elasticiteit van het product zorgt voor een duurzame bescherming die zich kan aanpassen aan lichte bewegingen en verschuivingen in de bouwstructuur, wat cruciaal is voor langdurige bescherming.

Synthetisch rubber voor kelder- en terrasdichting heeft diverse voordelen. Ten eerste zorgt het voor een naadloze barrière tegen vocht, waardoor de kans op lekken aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast biedt het ook weerstand tegen UV-straling en andere weersinvloeden, wat vooral belangrijk is voor terrasdichting.

Orbi Chemicals, gelegen in Industriepark Klein Gent, Bannerlaan 46, 2280 Grobbendonk, en bereikbaar via telefoonnummer +32 (0) 14 23 05 11 of email info@orbichemicals.be, is de toonaangevende leverancier van dit innovatieve product. Maar hun diensten beperken zich niet alleen tot het aanbieden van bestaande oplossingen.

Ze begrijpen dat elke situatie uniek is en dat standaardproducten niet altijd de beste oplossing bieden. Daarom bieden ze de mogelijkheid voor private label productie. In samenspraak met de klant ontwikkelt Orbi Chemicals een product volledig op maat, zodat het perfect aansluit op de specifieke behoeften van elk project.

Info over kelderdichting

Berichtgeving over Kelderdichting

Samengevat, kelderdichting is van essentieel belang om de integriteit en functionaliteit van een woning of gebouw te behouden. Terwijl er verschillende methoden en producten beschikbaar zijn voor deze taak, biedt synthetisch rubber voor kelder- en terrasdichting ongeëvenaarde voordelen.

En als het gaat om het leveren van de beste synthetische rubberproducten voor dichting, is Orbi Chemicals, met hun geavanceerde CELCOAT oplossing, een naam die bovenaan de lijst staat.

Meer info over kelderdichting nu op orbichemicals.be.

Tags

Kelderdichting |