Menu Sluiten

Gevelreiniging


Gevelreiniging

In het dynamische landschap van bouw en renovatie speelt gevelreiniging een cruciale rol. Het is niet alleen essentieel voor esthetische doeleinden, maar het gaat ook over de levensduur en functionaliteit van een gebouw. Verwaarlozing van de gevel kan leiden tot structurele schade, verlies van esthetische waarde en zelfs afnemende onroerendgoedwaarden. Tegelijkertijd zorgt het gebruik van verkeerde of inefficiënte reinigingsmiddelen vaak voor meer kwaad dan goed.

De bouwchemiesector heeft dit erkend en bedrijven zoals Orbi Chemicals hebben de voorhoede genomen in het ontwikkelen van effectieve oplossingen.

Mede onder impuls van hun dochteronderneming Cosmar heeft Orbi Chemicals een solide reputatie opgebouwd, vooral vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Een van de opmerkelijke oplossingen die uit hun laboratoria zijn voortgekomen, is Neutrabrik. Zoutuitbloeiingen en cementsluier zijn twee van de meest voorkomende problemen bij gevelreiniging. Deze problemen zijn vaak het resultaat van het gebruik van ongeschikte reinigingsmiddelen of technieken. Hier biedt Neutrabrik een effectieve oplossing.

Het is ontworpen voor het neutraliseren van zoutuitbloeiingen en het verwijderen van cementsluier, waardoor het een essentiële tool is in de toolkit van elke professional in gevelreiniging.

Wat Neutrabrik uniek maakt, is niet alleen de effectiviteit, maar ook de diepgaande werking. Het is een kleurloos, verspuitbaar impregneermiddel dat diep in de ondergrond doordringt en de aanwezige zoutkristallen isoleert. Dit voorkomt dat de aanwezige zouten zich in de toekomst opnieuw manifesteren, wat zorgt voor een langdurig en duurzaam resultaat. Dit betekent dat eventuele bepleistering of afwerkingslaag die later wordt aangebracht, niet zal lijden onder afstotingsverschijnselen veroorzaakt door zoutkristallen.

Orbi Chemicals, gelegen in Industriepark Klein Gent, Bannerlaan 46, 2280 Grobbendonk en bereikbaar via telefoonnummer +32 (0) 14 23 05 11 of email info@orbichemicals.be, is de trotse leverancier van dit innovatieve product.

Hun uitgebreide gamma producten en hun positie als dé referentie binnen sectoren zoals sanitair, bouwchemie en industriële reiniging, is een getuigenis van hun kwaliteit en expertise. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in private label productie, biedt Orbi Chemicals ook maatwerk oplossingen in overleg met de klant.

Info over gevelreiniging

Het laatste nieuws over Gevelreiniging

Samengevat, gevelreiniging is een essentieel aspect van bouw en onderhoud, en het kiezen van het juiste product is cruciaal voor het bereiken van de gewenste resultaten. Neutrabrik, met zijn geavanceerde eigenschappen en bewezen resultaten, heeft de manier waarop professionals naar gevelreiniging kijken, veranderd. En voor de beste in bouwchemie en gevelreinigingsoplossingen, is Orbi Chemicals de naam die professionals vertrouwen.

Meer info over gevelreiniging nu op orbichemicals.be.

Tags

Gevelreiniging |